Over ons

Expertise met een zachte g

VND Technical Services biedt alle service-werkzaamheden rondom (industriële) koeltechnische installaties en luchtbehandelingssystemen. Dat doen we voor zowel grote fresh centers van landelijke partijen als kleinere koelcellen in bijvoorbeeld de tuinbouw. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, we zijn u graag van dienst!

Onze visie

‘Schoenmaker, blijf bij je leest.’ Dat is de visie van VND Technical Services. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag neer waar deze hoort: bij degene die er de meeste expertise in heeft. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in verschillende disciplines. Zo heeft een servicemonteur andere kwaliteiten en werkzaamheden dan een kalibratiemonteur, en hebben we aparte monteurs voor bijvoorbeeld inbedrijfstelling. Alle disciplines combineren we binnen één team.

Wat onze mensen gemeen hebben, is dat ze veel kennis en kunde hebben én echt met het vak begaan zijn: al onze monteurs hebben minimaal 18 jaar ervaring in de koeltechniek, en sommigen zelfs veel meer dan dat. Deze vakbekwaamheid combineren we met de gemoedelijke en vriendelijke instelling die past bij ons als Brabants bedrijf: expertise met een zachte g!

Maak kennis met onze mensen!

Bij VND Technical Services werken we met een team van negen servicemonteurs, twee kalibratiemonteurs, een servicemanager, een waarnemend servicemanager en een plannings- administratief medewerker, waar nodig aangevuld met een flexibele schil van deskundige monteurs.

VND Technical Services
VND Technical Services