Skip to main content

Storingen

We helpen u graag verder!

Is er een storing opgetreden aan uw koeltechnische installatie of luchtbehandelingssysteem? VND Technical Services is 24/7 bereikbaar via het reguliere telefoonnummer: +31 (0)73 760 0800.

Hoe werkt het?

Meldt u een storing, dan behandelen wij deze volgens de volgende stappen:

Stap 1

U belt ons algemene nummer +31 (0)73 760 0800. Binnen kantooruren wordt u doorverbonden naar de dienstdoende storingscoördinator. Buiten kantoortijden krijgt u hem direct aan de lijn. Dit zijn eigen mensen met verstand van koeltechniek.

Stap 2

De dienstdoende storingscoördinator maak in samenspraak met u de afweging of we eerst op afstand proberen om uw probleem op te lossen of dat er een monteur gestuurd moet worden. Daarnaast zet hij uw vraag alvast uit bij een programmeur, die op afstand een   eerste analyse van de storing kan maken.

Stap 3

De programmeur checkt of hij op afstand kan zien wat er aan de hand is. Bij de grote installaties is uitlezen op afstand altijd mogelijk, bij de kleinere soms niet. De programmeur maakt indien mogelijk een eerste analyse, zodat de storingsmonteur op locatie eenvoudiger, sneller en efficiënter de storing kan verhelpen. In sommige gevallen kan de programmeur zelfs op afstand de storing al oplossen.

Stap 4

De storingsmonteur komt indien nodig direct naar u toe. Van de programmeur weet hij vaak al wat de oorzaak of oorzaken kunnen zijn van de storing en wat daarvoor aan materiaal nodig is. Dat maakt dat hij zijn werk gemakkelijker en sneller voor u kan uitvoeren.

Stap 5

Wij lossen de storing zo snel mogelijk voor u op. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Deel ze dan vooral met ons! Wij gebruiken deze om u verder te helpen en onze dienstverlening waar nodig te verbeteren.

Tarieven storingsdienst

De kosten die verbonden zijn aan het oplossen van storingen, zijn afhankelijk van het contract dat u met ons heeft afgesloten. Onze contracten lopen van overeenkomsten op nacalculatie tot all-in- contracten, waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn op dit gebied. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Voorrijtarief

Per 1 januari 2022 is onze werkwijze rondom reiskosten gewijzigd. Er wordt een vast voorrijtarief aan u doorberekend in plaats van reisuren en een kilometervergoeding. Dit om het voor u als relatie duidelijk en transparant te maken. Op basis van een verdeelsleutel zijn de reisuren en kilometers omgezet tot één vast voorrijtarief per werkadres. Dit voorrijtarief wordt per bezoek per monteur aan u in rekening gebracht. De  verdeelsleutel is dusdanig opgesteld dat deze kostendekkend is voor ons als uw leverancier.

VND Technical Services - Storing
VND Technical Services